Romantické víkendové pobyty pro dva


Jeďte na romantický wellness pobyt a vraťte se domů jako noví

27.10.2016 10:01

Udělejte si s partnerem opět čas na sebe

Romantické wellness pobyty   Nejen vy, ale i váš partner si zaslouží kvalitní odpočinek. Možná, že si váš vztah žádá udělat si několik dní sami pro sebe a společně načerpat nové síly. Romantický pobyt pro dva nemusíte ale absolvovat pouze se svou drahou polovičkou. Vzít s sebou můžete i svou kamarádku, kamaráda, maminku, sestru, kolegyni z práce, prostě kohokoliv, kdo se rozhodne si společně s vámi odpočinout.

   Většina wellness zařízení vám poskytne harmonogram, podle kterého budete mít jasně dáno, kdy máte absolvovat jakou aktivitu. Jedná se především o masáže nebo koupele. Jde o to, aby se všichni klienti na těchto aktivitách vystřídali. Ve chvílích, kdy máte mezi jednotlivými aktivitami čas anebo máte pro konkrétní den aktivity již splněné, můžete se vydat prozkoumávat okolí. I to je jeden z důvodů, proč si pečlivě vybrat místo vašeho odpočinku. Některá zařízení nabízejí i možnosti půjčení kol, sportovního náčiní anebo vám personál poradí s výlety do okolí.

Jak si zvolit ten správný wellness pobyt?

   Vše záleží jen a jen na vás. Zvolte si typ odpočinku, který vám vyhovuje, místo, které je pro vás zajímavé a hlavně termín a cenu, pro vás dostupnou. Rozmyslete si, kolik času chcete a můžete odpočinku věnovat a jak daleko jste schopni za ním dojet. Dalším důležitým faktorem je právě místo. Vyberte si ho tak, abyste měli ve volném čase možnost něco vidět a objevit. Krásným místem pro wellness pobyty mohou být horské oblasti. Ty lákají k vycházkám do přírody a objevováním nových neznámých míst. Naopak pro ty, kteří mají rádi městský život, jsou vhodné pobyty například v lázeňských městech. Projít se večerní kolonádou anebo si sednout do příjemné kavárničky také není k zahození.

   Pobyt si vybírejte také podle kvality ubytovacího zařízení.  Některé hotely myslí na své zákazníky opravdu maximálně a kromě wellness aktivit nabízejí možnost polopenze, all inclusive, welcome drinky anebo různé bonusy jako např. slevové kupony na služby, zákusek či šampaňské zdarma atd. I toto může být vodítkem, jak správně vybrat wellness pobyt. Také není špatné si zjistit od známých nebo z recenzí na internetu, zda je kvalita služeb srovnatelná s informacemi na internetu.

Širokou nabídku wellness pobytů pro dva naleznete na portálu www.wellnesspobyty.info

—————

Zpět